Onderhoud aan uw auto

Het onderhoud aan een auto bestaat uit inspectie, reparatie, en vervanging.

Bij de meeste auto’s wordt er automatisch aangegeven dat deze toe is aan onderhoud. In andere gevallen kunt u dit terugvinden in het onderhoudsboekje a.h.v. de gereden kilometers.

We voeren een inspectie uit op de remmen, de ophanging en diverse vloeistoffen. De motorolie wordt ververst en het bijbehorende filter wordt vervangen. Indien nodig voeren we reparatie uit aan slijtagedelen zoals de remblokken of remschijven. Sommige onderdelen dienen vervangen te worden bij een bepaald aantal verstreken jaren of kilometers, zoals bijvoorbeeld de distributieriem.

Wanneer er tijdens deze inspectie aandachtspunten worden gevonden, zoals een band die op korte termijn aan vervanging toe is, dan adviseren we u hierover. Voldoet uw auto niet aan de eisen doordat de banden bijvoorbeeld te ver versleten zijn, dan overleggen wij eerst met u over de kosten van een eventuele reparatie. Kleine werkzaamheden zoals het vervangen van een lampje, melden wij niet vooraf.

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud? Geef uw voorkeur voor een datum en tijdstip door, dan komen wij er zo spoedig mogelijk op terug.

Maak onderhoudsafspraak

Wij staan graag voor u klaar!

Werkzaamheden