Opgegroeid tussen de auto's

Hentra Auto’s is in 2011 opgericht door Henk Slager en Martin Slager. Als broers zijn we opgegroeid tussen de auto’s van het autobedrijf van onze vader. Daarna zijn we beiden altijd werkzaam geweest in de autobranche. Met letterlijk 1 auto maakten we van onze passie ons werk en begonnen we ons bedrijf ‘Hentra Auto’s’.

Inmiddels zijn wij verhuisd naar ons nieuwe bedrijfspand waar we aanbod en service nog beter kunnen afstemmen op de wensen van onze klanten. Met een constante en grote voorraad occasions en een compleet uitgeruste werkplaats is Hentra Auto’s uitgegroeid tot een fullservice autobedrijf. We helpen u graag bij het vinden van uw perfecte auto!

Een afspraak met ons maken?

Specialisten in Volkswagen en Audi

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van jonge occasions, met name in de merken Volkswagen en Audi maar ook bijvoorbeeld BMW en Seat behoren tot ons constante aanbod.

Onze voorliefde voor Volkswagen en Audi is terug te zien in de diversiteit in modellen, bouwjaar, kleuren en uitvoeringen van deze merken. Ons aanbod loopt uiteen van exclusieve tot standaardmodellen zodat wij voor iedere liefhebber een geschikt model kunnen voorrijden.

Met onze ervaring en uitgebreide netwerk vinden wij exact de occasion die u zoekt en kunnen wij bij problemen snel diagnoses stellen zodat een reparatie vlot uitgevoerd kan worden. Dankzij de technische kennis van ons team en een goed uitgeruste werkplaats met moderne apparatuur kunnen wij uw auto in topconditie houden.

Direct een afspraak maken? Klik hier!

Contact

Formulier succesvol verzonden

Bedankt voor uw inzending! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.